Bájos húsvéti asztaldíszek
Bájos húsvéti asztaldíszek

Valami új, valami különleges, valami más.

A kiegészítők dobják fel egy-egy ünnep, vagy enteriőr hangulatát. Ebben a cikkben mutatunk egy pár ötletet, melyet akár ti is elkészíthettek még otthon a húsvéti ünnepekig.

A Filcvarázs alkotója a divatos szürke és fehér árnyalatait hozta el nekünk. A megrendelő kérése mindösszesen ennyi volt, hogy kizárólag ebből a két szíből dolgozzon, a többit rábízta az alkotóra. És mint látszik, mind az asztali ládika, mind az ágakra feldekorált filc tojások rendkívül elegánsak és kellemes puha látványt nyújtanak.

Heni

Heni2

Az Alita Kreatív Műhely alkotója egy nagyon helyes kompozíciót mutat nektek. Nemcsak egy lapos tálcán lehet elképzelni a tojásokat feldíszítve, hanem egy kúp formán is zseniálisan mutatnak. A kis dobozkában pedig gyönyörű pasztell hangulatban lettek összeállítva az asztali dekor.

Ild2

Ildi

Mintahogy a Cream Design alkotójától már eddig is megszoktuk, csodaszép vintage hangulatot kölcsönöz a húsvéti dekorációnak ismét. Antikolással, régiesített technikák alkalmazásával még egy szimpla tojástartó is ünnepi dekorációvá válhat.

Kriszti

Kriszti2

Kriszti3

A BorsóBarkács alkotója le sem tagadhatja, hogy több gyermekes édesanya. Munkáin nemcsak a fiatalos lendület, hanem a kedves, bájos, meseszerű jelenetek is rendszeresen fel-felbukkannak, mint ezeken a kedves kis asztali dekorációkon.

Orsi

Orsi2

Amennyiben bármelyik húsvéti asztali dekoráció megtetszett és szeretnéd őket, keresd a készítőjüket, a nevükre kattintva megtalálod elérhetőségüket.

További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat: facebook oldalunk, youtube csatornánkat és Pinterest tábláinkat.