Esküvői dekoráció, fotózás, ajándéktárgyak filcből és gyümölcsleves- ez így egyben a Filcvarázs
Esküvői dekoráció, fotózás, ajándéktárgyak filcből és .... gyümölcsleves - ez így egyben a Filcvarázs sikersztorija

Első körben bemásolom ide egy részletét valamelyik esti beszélgetésünknek Henivel, a Filcvarázs alkotójával, megálmodójával:

„Heni: A sikersztori..a legnagyobb nekem te vagy! És a magazin! A szeretet, az elismerés, a csoport, hogy közétek tartozhatok. Nem az anyagi, bár biztos hogy több munkám van....de az, hogy nem érzem, hogy kevesebb lennék, mint egy festőművész. Eleinte el sem hittem,'hogy én is a kis Filcvarázslataimmal helyet kaphatok a magazinban. És megtörtént többször is...ez nagyon nagy elismerés nekem! Egyfolytában szárnyalok!! Nem győzöm köszönni. A nyarat gyerekek között fogom tölteni, Néptánc és Népi játék táborban tartok foglalkozást kicsiknek nagyoknak! Tavaly is és idén is rám gondoltak..ez is nagy boldogság, hogy az ország több területéről is már keresnek! 

Lami: Jézusom, kirázott a hideg a soraidtól!

Heni: Ez a siker, nem tudom szavakkal kifejezni jobban!

Lami: Nem is kell, padlót fogtam így is :)”

18518923 1505505749491915 1071423937 o

Rájöttem, tényleg igaz, hogy azokat tudjuk még inkább felemelni, akik már elindultak jóirányba. Heni pontosan ilyen. Voltak céljai, álmai, tervei már az első beszélgetésünk alkalmával egy pár hónappal ezelőtt. Akkor is tette a dolgát, de amit most tesz, az elképesztő.

20160530 164332

Meg szoktam kérdezni időnként a magazinban már szereplő alkotókat, hogy milyen hatással volt a fejlődésükre az oldalon való megjelenés. Ez nekünk is egy igazolást ad munkánkra, illetve utánkövetésként sem rossz, és hogy tudják maguk az alkotók is, „nem engedjük el a kezüket”.

fIMG 20170608 090449

Nem egy alkalommal kértem Henitől megismerkedésünk óta munkákat a cikkekhez. Ilyen volt például a levendulás ötletbörze. Az esküvői dekorációs írásnál is azonnal eszembe jutott, hogy tuti lenne mit megmutatnia. Aztán megkértem, hogy dobjon már össze egy gagyi és csodásan eladható fotókkal készült combo-t, amivel segíthetünk a kézműveseknek eladni cuccukat, hogy lássák, nem elég jót alkotni, a minőségi prezire is ugyanúgy szükség van. De akár egy anyák napi cikknél is azonnal tudta küldeni ajánlatait.

IMG 20170409 113951

Henitől igazából így megkérni sem kellett, hogy mondja el, mi változott az életében. Láttam, tapasztaltam, és pofátlan módon „zaklattam” is egy párszor.

Ha arra kell példát adni, hogyan lehet fejlődni, akkor Henit mindenféleképpen kövessétek. Tisztaságával, energiájával, felhőtlen nevetésével, jókedvével, töretlen kreativitásával hatalmas példa minden kézműveskedésből megélni vágyó embernek (ezt de bénán fogalmaztam, de remélem, értitek, mit akarok írni).

IMG 20170521 160010

És hogy milyen szinten lettünk jóban azóta Henivel? Nos, kérdezzétek meg férjeinket, hogy mit kaptak vacsorára, és ha mindketten azt mondják, hogy gyümölcslevest, akkor sejthetitek, hogy mennyire lett mindennapos és szoros a barátságunk :)

Szerző: Lami

Ha tetszett a cikk, kérjük, oszd meg!