Valentin napi ajándékötletek szív formába álmodva
Valentin napi ajándékötletek szív formába álmodva

Valentin napon olyan ajándékot szeretnénk adni kedvesünknek, ami azt üzeni: szeretlek, fontos vagy nekem.

A legkézenfekvőbb erre a szívformába "csomagolt" szeretet. Alkotóink most egy kis ízelítőt adnak arra, milyen ötletekkel lehet egyedivé, igényessé tenni a Valentin napi ajándékozást.

A KerekesÉva Style alkotója textilszobrászattal készíti munkáit. Egy kis dobozka, amibe akár egy apró figyelmesség, vagy éppen egy eljegyzési ajánlat lapul meg, gyönyörű esztétikájával még szebbé teszi ezt az alkalmat. Egy plasztikus dekoráció pedig mindent elmond az ajándékozónak.

Eva

Eva2

A Filcvarázs alkotója úgy álmodta meg a Valentin napi ajándékot, hogy a kiválasztott szerelmesnél mindig kéznél legyen egy kulcstartón a jelzés, hogy ő nagyon fontos valaki számára. A másik alkotása egy kis boríték, melybe gyönyörű üzeneteket lehet helyezni erre az alkalomra.

Hen2i

Heni

Az Alita Kreatív Műhely alkotója kopogtatókon mutatja be, milyen kiegészítőkkel lehet akár a mindennapokban átadni szerelmünk jelét. A másik alkotásra pedig azokat a szavakat transzferálta, melyek fontosak egy boldog párkapcsolathoz.

Ildi

Ildi2

Az Otthonmelengető alkotója egy csodásan dekorált szívecskét mutat meg, mellyel minden vintage imádó hölgyet le lehet venni a lábáról. A másik darab pedig egy kopogtató, melyen annyi gyönyörű virágot helyezett el, hogy aki kapja, tudja, mily hatalmas szeretettel vannak iránta.

Ilona

Ilona2

Én, a Laminiart alkotója aprócska festményeket mutatok be. Az egyik eljegyzési ajándékként beszél szavak helyett. A másik pedig egy ajándékba adott utazás élményét vetíti előre a boldog szerelmesnek.

Lami

Lami 2

A Mary ékszer alkotója az ízlésesen tekert drótokat és ásványokat ötvözte erre az alkalomra. A szívforma mindent elárul annak, aki kapja.

Maria

Maria2

A BorsóBarkács alkotója farmerekkel teszi különlegessé alkotásait. Ez a két dúsan dekorált darab csodásan tükrözi azt a szerelmet, melyet az ajándékozó érez kiválasztottja felé.

Orsi

Orsi2jpg

A Paverpol Kisvárda alkotója csodásan ért ahhoz, hogy a vintage hangulatot a mai újrahasznosítás jegyében egy gyönyörű esztétikus formában mutassa meg nekünk, és persze szívformába álmodva.

Timea

Timea2

A Strong Paramedic Paracord ékszerek készítője mind nőknek, mind férfiaknak tervez gyönyörű és hasznos kiegészítőket. És természetesen Valentin napra is gondol közben.

Tomi

Tomi2jpg

Amennyiben megtetszett bármelyik alkotás, keresd fel készítőjét.

Boldog Valentin napot!