Valentin napi ajándékötletek - nőknek
Valentin napi ajándékötletek - nőknek

Egy ünnep az évben, melyre sokan azt mondják, hogy ne csak ezen a napon fejezzük ki szerelmünket a másik iránt, de mégis várják, hogy vajon hogyan készült a másik fél elmondani érzéseit egy ajándék kíséretében :)

Ebben a cikkben olyan ajándékötleteket gyűjtöttünk össze Valentin napra, melyet a férfiak adhatnak szerelmüknek.

A KerekesÉva Style alkotója azoknak a férfiaknak ad segítséget az ajándékválasztáshoz, akiknek párja imádja a merész vonalakat, vidám színeket. Éva textilszobrászat segítségével képeket, illetve ajándékdobozokat mutat ebben a cikkben.

 Eva

Eva2pg

Eva3

Az Alita Ásvány Ékszer alkotója valódi ásványokból mutat nemcsak hasznos, de gyönyörűséges karkötőket. Akár szólóban is csodásan mutatnak a hölgyek csuklóján, de csokorba szedve is igen impozáns darabok.

Ildi

Ildi2

Ildi3

Az Otthonmelengető alkotója a bársonyos színek, puha formák, lágy tónusok kedvelőinek mutat egy pár ajándékozási ötletet, mellyel bizton tudni fogja a szerelmes hölgy, hogy fontos a párjának :) Ráadásul ezek a darabok soha el nem hervadó virágokkal vannak teletűzdelve :)

Ilona

Ilona2

Ilona3

A Paverpol Kisvárda - Sz. Nagy Tímea festményeket meghazudtoló igényességgel és csodával megalkotott képet hozott mára azoknak a férfiaknak, akik szeretnék szerelmüket megvallani választottjuknak :) Ez az elegáns darab bármely nő szívét meg fogja melengetni :)

Timea

Timea2

A Strong Paramedic Paracord alkotója karkötőkbe "rejtett" üzenettel mutatja meg, hogyan tudja szerelmét megvallani egy férfi. Ráadásul az alkotó maga is férfi, így igazán tudja, mivel lehet levenni a lábukról a hölgyeket :)

Tomi

Tomi2

Tomi3

Jómagam, mint akvarellfestő, két videóban mutatom meg, hogyan lehet egy kísérőkártyát, vagy éppen egy meglepetésszerűen érkező képeslapot könnyedén, egyszerűen elkészíteni a kiválasztottnak :)

20200128 154205

Az első videóban a márványos szívet mutatom meg, hogyan kell elkészíteni, amit idekattintva tudsz megtekinteni. A második videóban pedig a virágfüzérrel megmintázott szíves képeslapot mutatom meg lépésről lépésre  Ezt pedig idekattintva találod :)

 

 Boldog szerelmes készülődést kívánok szeretettel :) 

További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat és iratkozz fel havi egy hírlevelünkre a magazin főoldalán: 

facebook oldalunk, 

youtube csatornánkat 

Pinterest tábláinkat.