Valentin napi ajándékötletek - férfiaknak
Valentin napi ajándékötletek - férfiaknak

Ha azt gondolod, irtó nehéz férfiaknak ajándékot adni, hát akkor kukkants bele a cikkbe :)

Sokan úgy gondolják, hogy a férfi csak valami őrülten értékes ajándéknak tud örülni, a többivel melléfog az ember. Egy csilliárdos horgászbot, egy megfizethetetlen utazás, vagy egy legújabb szériás sportautó, ami megdobogtatja a szívüket.

Van egy jó hírem: a férfi is ugyanolyan érző és emlékeket őrző ember, mint a nő :) Szereti a figyelmességet, a személyes darabokat, a kizárólag neki készült ajándékokat.

Alkotóink egy pár ötletet szeretnének megmutatni, melyek irányvonalat adnak a Valentin napi ajándékozáshoz.

A KerekesÉva Style alkotója nagyon jól ismeri a férfinépet. Nem riad meg attól, ha olyan ajándékot kell készítenie, melyeket az erősebb nem képviselői kapnak. Egy ötletesen beburkolt boros palack, egy kártyáknak készült, férfias dizájnnal dekorált dobozka, ezek mind jelzik, hogy az ajándék egy férfiembernek készül. Az alkotások textilszobrászattal készültek, melynél nem elhanyagolható az újrahasznosítás is, így akár egy személyes tárgyát is le lehet "nyúlni" a férfinak, amit utána szépen bele lehet illeszteni egy dekorációba.

Eva

Eva2

Eva3

Az Alita Ásvány Ékszer alkotója rendszeresen kap megrendelést férfiak részére, akár személyesen, akár ajándékozás miatt. Egy jól megválasztott karkötő a férfi kedvenc ruhatárához, egy kedves gesztus arra, hogy még jobb legyen a közérzete az ásványok által, mind jelzik a férfi számára, mennyire fontos a partnerének. 

Ildi

Ildi2

Ildi3

A Strong Paramedic Paracord alkotójához sokszor fordulnak, főként ünnepekkor, hogy a pár monogramjával ellátott karkötőket készítsen számukra. Ez lehet akár egy páros darab, vagy egy karkötőn a két szerelmes nevének első betűi. De akár egy csodás gesztus a közös gyermek nevét és születésnapját rágravíroztatni.

Tamas

Tamas2

Tamas3

A festést sokan ki szeretnék próbálni, és úgy érzik, a párjukkal bátrabbak lennének az első ecsetvonásoknál. A közös élmény mindig egybekovácsolja a szerelmeseket. Rendszerint nők azok, akik arra buzdítják párjukat, hogy minél jobban engedjék ki kreativitásukat, így egy közös festés még közelebb hozza őket egymáshoz. És ha mindez Valentin nap apropóján kerül megrendezésre, akkor az egy felejthetetlen élmény lesz számukra.

20191125 194002

További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat és iratkozz fel havi egy hírlevelünkre a magazin főoldalán: 

facebook oldalunk, 

youtube csatornánkat 

Pinterest tábláinkat.