Utazás? Utazás!

Tudtátok, hogy a február nemcsak a farsangról és Valentin napról híres? 

Február utolsó vasárnapján tartjuk az idegenvezetők napját. Jó, persze már mindennek van világnapja mondhatnánk szemforgatva, de hát az utazás…

A héVIPart alkotójának, Zsuzsának lokálpatriótaként szívügye Hévíz városa, értékei, melyhez szorosan kapcsolódik a turizmus is. Csodás, valódi hévízi virágos ékszerei méltón képviselik a várost. Hévíztől csupán néhány ugrás a turisták másik kedvelt helye, a magyar tenger. A héVIPart új "Balaton" ékszer kollekciója megidézi ennek a népszerű tavunknak a színeit és hullámzását. Én máris indulnék. Kattintsatok ide és megnézhetik ezt az ékszert 3D-ben is.

hevipart

 

Ha inkább egy visszafogottabb romantikus utazásra vágynál most, Kiss Rita paverpol technikával készült kis kosara megidézi ezt a hangulatot. Ha pedig már utazhatunk is, teleszedhetjük friss virágokkal, gyümölcsökkel és bármit, amit a természet szívesen ad nekünk, és hazavihetjük a természetet az otthonunkba. 

paverpol

Mit csinál egy alkotó utazás közben? Alkot, pihen, feltöltődik, élményeket gyűjt. De mit csinál egy kezdő festő, alkotó, lelkes festeni tanuló utazás közben? Ugyanezt! Pár perc alatt megfestheted te is azt a hangulatot, amit ott akkor átéltél. Sokkal mélyebbre ható emlékeket lehet így magunkkal vinni egy utazásból hazatérve. Nézd meg milyen egyszerű!

Szeretettel: Lami

7 nap alatt 7 kép festésének útmutatója? Ha nem hiszed, járj utána!

További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat és iratkozz fel havi egy hírlevelünkre a magazin főoldalán: 

facebook oldalunk, 

youtube csatornánkat 

Pinterest tábláinkat.