Tavaszváró pipacsos dekorációk
Tavaszváró pipacsos dekorációk

Felsorolhatatlan lehetőség arra, hogy ez a sokak által kedvelt tavaszt idéző pipacs, hogyan is kerül fel dekorációként használati tárgyakra, dekorációs elemekre.

A kis csapat egy csokorba gyűjtött egy pár lehetőséget, hogy még ebben a hűvösebb időben is élvezhessük a nyár illatát.

A Filcvarázs alkotója ebből a zseniális anyagból, filcből csodás kopogtatókon formázta meg a pipacsot. De nemcsak ajtón lévő dekorációhoz, hanem akár ablakba helyezett tavaszváróként is ad ötletet hozzá.

Heni

Az Alita Kreatív Műhely alkotója egy órán idézi fel a tavaszt, hogy egész évben rátekintve melegség fogjon el minket. És hogy még messze a Húsvét? Hát jobb időben készülni rá, így a húsvéti tojásoknak is ezt a motívumot kölcsönözte.

Ildi

Ildi2

Az Ilka Művek alkotója szalaghímzéssel díszítette fel ugyanezzel a motívummal, pipacsokkal az alkotásait. Akár használati tárgyról, akár dekorációs elemről legyen szó, gyönyörűen mutatnak ezek a fényes virágok minden munkáján.

Ilka

Ilka2

Az Otthonmelengető alkotója egy kincseket rejtő dobozkát díszített fel dekupázs technikával és egy gyönyörű, szinte a természetben láttatot kopogtatót mutat be, hogyan lehet minél szebben behozni az otthonba a kinti világot.

Ilona

Ilona2

Jómagam megfestettem őket akvarellel, hogy a falakon is mindig ott legyen a várva várt nyár.

Lami

Lami2

A ZsandArts alkotója egy ötletes faliképre álmodta meg a pipacsokat. És hogy használati tárgyat is mutasson, egy hazatérőnek, útnak indulónak mi lenne jobb, mint egy nyárt idéző kulcstartó vidámsága.

Zsan2i

Zsani

Az alkotók nevére kattintva megtalálhatod elérhetőségüket, így neked is lehet otthonodban egy szelet a nyárból.

További cikkekért, ötletekért kövesd facebook oldalunkat és youtube csatornánkat.