Színes ötletek a húsvéti dekorációkra
Színes ötletek a húsvéti dekorációkra

Sokkal kisebb az ünnep jellege a Húsvétnak, mint a Karácsonynak. Nos, ez a mondat volt a múlt.

Ma pedig mi van? Bár ajándékozásban elenyészőbb a jelentősége, mint nagytestvérének, de a készülődés, a dekorálás erős igényt mutat már az otthonokban. Ehhez mutatunk most remek ötleteket, hogyan lehet esztétikusan, játékosan várni ezt a tavaszi ünnepet.

Elsőként Sándor-Molnár Helga, a Simply Mood Hobby alkotója által készített, természetes anyagokból komponált asztali dekor álljon itt. Nemes egyszerűség, visszafogott szín, és mégis ünnepi hangulatot ad a kompozíció. 

Zsuzsa

Fekécs Heni, a Filcvarázs alkotója mindenre gondolt. A húsvéti étkező asztalon a szervírozásra, hogy ki ne hűljenek a tojások. Eszébe jutott, hogy a kisfiúknak kellemetlen, ha a zsebükben gyűjtik az ajándékokat, ezért nekik kis szütyőket kreált. De a girlandtól kezdve az asztal dekorációig mindent aprólékos gondossággal előkészített erre az alkalomra.

Zsuzsa

Tóthné Ildikó, az Alita Kreatív Műhely alkotója tiszta, lágy színekkel öltöztette fel ezt az ünnepet. Mind a kopogtatók és az asztali dekor is ezekben a tavaszi színekben jeleskedik.

Zsuzsa

Kerekesné Papp Éva, a KerekesEva Style alkotója textilszobrászattal dobta meg a hangulatot. Asztali dekorációi energikusságot adnak, mégis harmónikusan válogatva össze a részleteket.

Zsuzsa

Kriston-Bordi Zsuzsanna, a Quilling KBZs alkotója tojástartókat és virággömböt, illetve csokrot álmodott meg Húsvét alkalmára, mely a romantikus lelkű embereknek nyújt hatalmas örömet.

Zsuzsa

Udvardy Krisztina, a Cream Design alkotója a vintage jegyében készítette el a hangulatos húsvéti dekorációkat, melyeken a fehér, arany és kopottas barna árnyalatai emelik a dekoráció fényét.

Zsuzsa

Varga Orsi, a BorsóBarkács alkotója ismét nemcsak, hogy gondolt a férfiakra is, hanem ismét együtt alkotott családjával, főként kislányával. Van itt pirográf technikával elkészített dekor, lábazati szigetelő megfestve, és rengeteg ötlet arra, hogyan lehet mind az ajtó, mind az asztal is ünnepi fényben ezeken a napokon.

Zsuzsa

Kiss Rita, a Ritus Art Paverpol alkotója lebegő bögrét látott szemei előtt, mikor a húsvéti dekoráció megalkotásán gondolkodott. Színes, vidám és ötletes kompozíciója tökéletesen feldobja ezt az alkalmat.

Zsuzsa

Tóth Zsuszanna, az Angyali Kezek alkotója főként a természetes színeket hozta el a húsvéti dekorációk elkészítéséhez, de azért azoknak is kedvezett, akik a színekkel párosítják ezt a tavaszi ünnepet.

Zsuzsa

 Kérdés, kérés esetén bátran keresd fel az alkotókat, vagy készítsd el magad a húsvéti dekorációkat, hogy ez az ünnep is méltó díszben érkezzen.

Szerző: Lami

Ha tetszett a cikk, kövesd facebook oldalunkat, ahol folyamatosan várunk a legújabb ötletekkel.