Ötletek esküvői pénzátadó borítékra, dobozra
Ötletek esküvői pénzátadó borítékra, dobozra

Egy szimpla borítékos, kedves mosollyal kísért pénzátadás már egyre ritkább az esküvőkön. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan tudod stílusosan, és akár örök dísznek megtartani a pénzátadást ezen az alkalmon.

A Filcvarázs alkotója egy olyan boxot álmodott meg erre az alkalomra, melyből, ha kikerülnek a feltekert pénzek, örök otthondekorációként szolgálhat a kompozíció. Érdemes ebben az esetben akár érdeklődni, milyen színű az ifjú pár otthona, hogy ahhoz igazítva készüljön el ez a gyönyörű ajándék.

Heni

Heni2

Heni3

Az Otthonmelengető alkotója szintén dobozban, boxban képzelte el a körítést. Nála viszont nem a virágok közé kell helyezni az ajándéknak szánt pénzt, hanem a kompozíció mellé egy kis pénztárcát is alkotott hozzá, amibe bele lehet helyezni. Ezek a pénzátadók minden esetben harmonizálnak a virágkompozíciókkal.

Ilona

Ilona2

Ilona3

A Cream Design alkotója a tőle megszokott csodás vintage hangulatban alkotta meg a pénzátadó dobozokat. Akár egy fotót is elcsenhetünk a házasulandó párról, amit transzfer technikával gyönyörűen fel lehet helyezni a dobozra, hogy ettől még személyesebbé váljon a pénztadás.

Kriszta

Kriszta2

Kriszta3

Kriszta4

A BorsóBarkács alkotója is tartja magát a tőle megszokott vagány, ötletes megoldáshoz: zörgő-csörgő konzerves dobozok helyett pénzgurigákat kötözött egy mini autó hátuljára, melyet az esküvő után (persze már pénz nélkül :) ) kitehet az ifjú pár az otthonában.

Orsi

 

További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat: facebook oldalunk, youtube csatornánkat és Pinterest tábláinkat.