Örökéletű esküvői csokrok
Örökéletű esküvői csokrok

Szeretnéd egy egész életen át megtartani legszebb napod emlékeként a virágcsokrodat is?

Íme néhány alkotótól egy pár ötlet a teljesség igénye nélkül. Mint majd láthatod, sem anyagában nincs lehetetlen kérés, sem színében nem tudsz olyat kitalálni, melyet ne készítenének el Neked erre a csodás napra, az esküvődre :)

A Filcvarázs  alkotója, akinek a borítóképen is szerepelnek munkái, ebből a zseniális puha anyagból, filcből készítette el a megrendelőkkel való egyeztetés után a nagy napra a csokrokat. 

Heni

Az Otthonmelengető alkotója szintén saját maga tekert virágokkal díszítette fel a balsafa virágokkal dúsított menyasszonyi csokrait. A vintage hangulat kedvelői azonnal lecsapnak rá.

Ilona

Ilona2

A Cream Design alkotója selyemvirágokkal, bársonyos színekben álmodta meg a nagy napra, az esküvőre a csokrait. Gyönyörű lágy színek, kedves elegancia.

Kriszta

Kriszta2

A BorsóBarkács alkotójától megszoktuk, hogy farmerből készíti munkáit, de mint a mellékelt esküvői csokor is mutatja, közel áll hozzá bármilyen más anyag, mellyel csodákat tud alkotni.

Orsi

Amennyiben bármelyik esküvői csokor megtetszett és szeretnéd a szép napodon kezedben tartani, keresd a készítőjüket, a nevükre kattintva megtalálod elérhetőségüket.

További ötletekért kövesd facebook oldalunk és youtube csatornánkat.