nőnap
Nőnap - a kliséken túl
Jól esne, ha idén valami maradandóbb és emlékezetesebb ajándékkal lepnének meg idén Nőnapra? 

 

Ladányi Zsófia, a Szofiore üvegfestő alkotója egy igazán különleges portrét hozott nekünk erre a különleges alkalomra. Egy üvegfestménnyel nemcsak a lelkünket öltöztethetjük ünneplőbe, hanem az otthonunkat is. Én szívesen lemondanék egy csokor virágról, ha kaphatnék egy ilyen képet az otthonomba. Nézzetek körül Zsófi oldalán, nem csak nőnap alkalmából!

üvegfestés

Kriston-Bordi Zsuzsanna, az Ispiláng kézműves műhely alkotója, kanzashi technikával varázsol virágokat selyemszalagból. Oké, oké virág! De nem olyan, ami elhervad egy hét alatt és nem olyan, ami ne lehetne egy képeslap és kiállítani való kép is egyszerre. Azoknak, akikkel most nem találkozhatunk igazán különleges ajándék lehet nőnapra. Zsuzsa nemcsak képeslapot készít ám ezekkel az élethű virágokkal, hanem hajdíszeket is. 

kanzashi

Szalmásné Nagy Tímea sem egy hétköznapi alkotást mutat meg nekünk. Az ő képén is visszatekint a virág, de egy egészen más kompozícióban. Csodás éke lehet az otthonodnak. Különleges törődést nem igényel és sokáig gyönyörködhetsz benne, textúrájának köszönhetően pedig akár meg is érintheted, ahányszor csak elmész mellette. Tímea különleges alkotásaiért látogassátok meg a weboldalát.

Szaraz virag kompozicio

Dobjuk le a kliséket és éljük meg ezt a Nőnapot igazán ünnepként különleges nők, különleges alkotásaival! Boldog Nemzetközi Nőnapot Nekünk!

Szeretettel: Lami

További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat és iratkozz fel havi egy hírlevelünkre a magazin főoldalán:

facebook oldalunk, 

youtube csatornánkat 

Pinterest tábláinkat.