Kreatív hajba valók
Kreatív hajba valók

Egy különleges eseményt még szebben feldob egy arra az alkalomra készített hajba való. Magabiztossá tesz, egyedi külsővel ajándékoz meg. Van nő vagy lány, aki nem vágyik erre? :)

A választ erre a kérdésre egy pár készítő mutatja meg, hogy egyes darabokkal akár egy fotózást, egy esküvőt, vagy egész egyszerűen egy farmeres hétköznapi szettet mennyire meg lehet változtatni a hozzáillő hajba valóval.

Nemrégiben kaptam egy új Pentart terméket, mely egy vizes bázisú zománcfesték. Nosza, az első unalmas hajcsattomon azonnal kipróbáltam, milyen mintázatokat lehet vele készíteni. Festőként csak annyi volt a  dolgom, tudjam, melyik végét kell használni az ecsetnek, így azt hiszem, ez az átváltoztatás senkinek nem okozhat gondot :)

En

A Kemm Páratlan Műhely alkotója a maga által kifejlesztett anyaggal, mely hasonlatos a porcelángyurmához, csak jóval tartósabb és esztétikusabb darabokat lehet vele készíteni, egy kis szalaggal megbolondította a pici csattokat, és máris bármely kislány királynőnek érezheti magát, ha a hajába teszi őket.

Evelin

Evelin2

Evelin3jpg

A Filcvarázs alkotója bájos kislányoknak készített fotózáshoz hajba valókat. Legyen az hajráf, hajcsatt, hajgumi, minden egyes darabon gyönyörűen mutatnak az általa kreált filcvirágok ezekben a csajos színekben.

Heni

Heni2

Heni3

A Quilling KBZs alkotója ezeket a csodás, fényes, igazán elegáns darabokat hozta, melyek kanzashi technikával készültek. A kanzashi mindenféle tradicionális japán hajba való gyűjtőneve, a hajtűtől kezdve a különböző fésűkig, innen származik a technika elnevezése is. A selyemszalagból készült hajdíszek a tradicionális alapmotívumokból készültek. A menyasszony hajdíszén a pillangó az életöröm kifejezője, ha virágokkal együtt jelenik meg, a nő és férfi szerelemének, harmóniájának szimbóluma. Hát nem erre vágyik minden menyasszony, hogy feleségként ilyen boldog élet várjon rá? :)

Zsuzsa2

Zsuzsa

Zsuzsa3

További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat: 

facebook oldalunk, 

youtube csatornánkat 

Pinterest tábláinkat.