Kreatív egyedi ékszerek - mert különleges vagy :)
Kreatív egyedi ékszerek - mert különleges vagy :)

A kiegészítő viselése rengeteg mindent elmond a viselőjéről. Többek között azt, hogy mennyire bátor, különleges, szépérzékű, aki hordja.

Mutatunk egy pár ötletet, amivel nem találod szembe magad seholsem :) Hisz a legnagyobb rémálom egy nő számára, ha valakin ugyanazt a darabot látja meg, így igaz? :) Az ékszerek felett az alkotójuk nevét is megemlítjük, amennyiben szeretnél tőlük beszerezni egy darabot, de oldalukra kattintva azt is megnézheted, hogy ki tart közülük workshopot, ahol magad is elkészítheted segítségükkel.

Na, akkor fussunk is neki :)

A KEMM Páratlan Műhely alkotója megdöbbentő aprólékossággal dolgozza ki ékszereit. Minden egyes szirmot a maga által kifejlesztett anyagból formáz meg, hogy utána tökéletes harmóniába illesztve egy csodás darabot hozzon létre.

Evelin

Evelin2

Evelin3

Az Alita Ásványékszer alkotója a születési dátum alapján segít megtalálni mindenkinek a hozzá leginkább illő ásványokat. Harmonizálnak, megelőzik a problémákat, megnyugtatnak, és helyrehozzák az egyensúlyt mind a lélekben, mind a testben.

Ildi

Ildi2

Ildi3

A Mary ékszer alkotója szintén ásványokkal dekorálja ékszereit, nála viszont a körítés, a foglalat mind saját maga által tekert, horgolt drótokkal teszi különlegessé az ékszert.

Maria

Maria2

Maria3

A BorsóBarkács alkotója olyan ékszereket mutat meg, melyeket fára álmodott meg. Hol pirográffal dekorálja őket, hol pedig festékért, vagy színes fonalért nyúl segítségért, hogy még vidámabb ékszereid lehessenek.

Orsi

Orsi2

A PatríciaK Design alkotója egyértelműen hiszi, hogy egy férfias anyag, a beton is lehet hihetetlenül nőies egy ékszerkompozícióban. És lám, milyen igaza van :)

Pat

Pat2

Pat3

A Paverpol Kisvárda alkotója nemcsak falra képes csodákat alkotni képek, dekorációs tárgyak formájában. A paverpol technika segítségével még vagány ékszereket is kreál, melyek teljesen egyedivé teszik az ember megjelenését.

Timea

Timea2

Timea3

A Strong Paramedic Paracord nemcsak a nőkre, hanem a férfiakra is gondolt ékszerviseléskor. A paracord anyaggal, a fonásokkal, különleges kiegészítőkkel, megjelenítéssel zseniális férfias darabokat hozott létre.

Tomi

Tomi2

Tomi3

Az Ispiláng Kézműves Műhely nemrég mutatkozott meg, de máris elképesztő népszerűségre tett szert mind a menyasszonyok, mind a nőies, romantikus viseletet kedvelők körében. A kanzashi technikával megalkotott ékszerei akár egy ünnepi rendezvényt, vagy a hétköznapok báját képes még szebbé tenni.

Zsuzsa

Zsuzsa2

Zsuzsa3

További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat: 

facebook oldalunk, 

youtube csatornánkat 

Pinterest tábláinkat.