Közeleg a szerelmesek napja - Valentin Napi ajándékötletek
Közeleg a szerelmesek napja - Valentin Napi ajándékötletek

"Atyavilág! Mit adjak neki?" - férfiaknak sem egyszerű az ajándékozás ezen az ünnepen, de egy nőnek is jól eltalálni az ízlését, hogy minek örülne az eljegyzési gyűrűn túl, na, azért az is kemény fejtörést okozhat (van valaki, akinek ezen a napon kérték meg a kezét? :) )

Nos, ez az a nap, mely a Karácsony után a második olyan ünnep, mikor egymásnak szeretetükről adnak bizonyságot az emberek. Szent Bálint történetéről idekattintva olvashatsz, hogy mi is volt az előzménye a "Te Bálintod" üzenetnek.

De most nézzük meg, milyen ajándékokat adhatsz kedvesednek, hogy ezzel is megmutasd, "nélküled élnem lehetetlen" (ez elég csöpögős egy szöveg, de aki szerelmes, az tisztán érti :) ).

Tóthné Ildikó, az Alita Kreatív Múhely alkotója kopogtatók formájában segít kifejezni a szerelmet. De nem akárhogy! Ezeken a dekorokon olyan ásványok vannak, melyek még jobban elmélyítik a szerelmes érzelmeket. Azért az nem egy rossz hatás :)

Ildi

 Nyíri Ilona, az Otthonmelengető alkotója híres a vintage hangulatról, a balzsamos színvilágról. Dekorációival hatalmas sikert arathat az a férfi, aki ezzel lepi meg a lágy színvilágot kedvelő szerelmét :)

Ilona

 Kerekesné Papp Éva, a KerekesÉva Style alkotója textilszobrászattal bolondít meg tárgyakat, melyek dúskálnak a szerelmes, ki nem mondott üzenetekkel :) A bronzos, vöröses árnyalatuk ellenállhatatlanul impozánssá teszik az összképet.

Kerekes Eva

 Kriston-Bordi Zsuszanna, a KBZs Quilling alkotója elképesztő precizitással, és aprólékos tekergetésekkel valami csodás hangulatú és vidám kompozíciókat hoz létre papírcsíkokból. Akár ajándékkísérőnek, vagy szóló ajándékként is remekül mutatnak. 

Kriston

 Lami (azaz én :) ) festményeimmel akár meg is kérheti egy férfi a szerelmének a kezét. Az esküvői sorozatokkal tuti tökéletes gólt fog lőni. De hosszú házasság után is lehet köszönetet mondani a szép együtt töltött évekért ezekkel a képekkel.

Lami

Steidlné Csapó Mária, a Mary ékszer alkotója kövek, ásványok és drótok izgalmas tekervényeivel segít szerelmet vallani az ajándékozónak :)

Maria

 Sari Ilona, a Sarica alkotója selyemképpel fejezi ki ezt a mindenki által kívánatos érzelmet. Aprólékos, sok-sok motívumot használó festménye tökéletes üzenet erre a napra.

 Sari Ica

Szász Tamás, a Strong Paramedic Paracord alkotója pedig bemutatja, mennyi mindent lehet kihozni ebből a zsinórból, hisz nemcsak dekoratív, akár életmentő ez az anyag, hanem még szerelmes "sorokat" is lehet vele közvetíteni.

Szasz Tomi

 Fekécs Heni, a Filcvarázs alkotója mind férfiaknak adható, mind női ajándékokat álmodott meg filcből. Örök darab - örök szerelem :)

Heni

 

Akár az alkotókat fel tudod keresni, hogy a fenti darabokkal megajándékozd szerelmed, akár magad készíted majd el, BOLDOG VALENTIN NAPOT minden szerelmesnek :)

Szerző: Lami

Ha tetszett a cikk, kövesd facebook oldalunkat idekattintva, hogy le ne maradj a legújabb ötleteinkről.