Klasszikus karácsonyi színek: kék és piros
Klasszikus karácsonyi színek: kék és piros

Akik kedvelik a klasszikus karácsonyi színeket, a kék és piros dekorációkat, nekik szeretnénk mutatni egy összeállítást.

Rengeteg divat kapta fel a fejét a karácsonyi dekorációkban is. Vannak, akik a klasszikus dizájn mellett teszik le voksukat, de van, aki beleszeretett a fekete, fémes csillogású díszekbe, vagy a vintage hangulat melegsége illik éppen jellemükhöz.

Most egy hagyományos, kék és piros összeállítást szeretnénk megmutatni, melyek akár gyerekkorunkba is visszarepíthetnek egy modern köntösbe öltöztetve.

A HéVIPart alkotója gyantával készít elegáns darabokat. Ezek a modern technikával előállított dekorációk nemcsak ékszerként viselhetőek, hanem akár felcserélhetik a hagyományos gömbdíszeket is, így egy kékes árnyalatú virág csodásan tündököl a fán.

Hevipart

Az Alita Kreatív Műhely alkotója él-hal a hagyományos karácsonyi dekorációkért, így örömmel veszi elő a kék és piros színekben pompázó kiegészítőket, melyekbe belecsempészi az új, most divatos kellékeket is.

Ildi

Ildi2

Ildi3

A Zsand'Art FAntázia alkotója a természetet gyönyörű báját szereti belecsempészni alkotásaiba, így tökéletesen megtalálja a harmóniát a modern, különleges és hagyományos karácsonyi dekorációknál is, mint a kék és piros díszeknél például.

Zsanett

Zsanett2

Zsanett3jpg

Az Ispiláng Kézműves Műhely alkotója hol szalagokat teker, hol pedig papírcsíkokból állít össze mesebeli gyönyörűségként. Így, az ünnepek táján az egyik legszeretetteljesebb dekoráció a képeslap, amit egy kedves ismerőstől, rokontól kaptunk. Ezeket a díszeket elkészítve akár a karácsonyfára is fel lehet akasztani, mint ötletes darab.

Zsuzsa

Zsuzsa3

Zsuzsa4

A Mary ékszer alkotója egy nagyon helyes adventi zsákot hozott mára, ami szintén ebben a klasszikus, piros színben pompázik.

Maria

KÍVÁNUNK CSODÁS ÜNNEPI KÉSZÜLŐDÉST

ÉS BOLDOG HANGOLÓDÁST KARÁCSONYRA!

További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat és iratkozz fel havi egy hírlevelünkre a magazin főoldalán: 

facebook oldalunk, 

youtube csatornánkat 

Pinterest tábláinkat.