Húsvéti tojások
Húsvéti tojások

Akár a locsolóknak kedveskedünk vele, akár dekorációnak használjuk húsvéti tojások nélkül nem múlhat el az ünnep :)

Már régen volt, mikor piros festékporba vagy hagymahéjban kifőztük a tojásokat és néhány matricával feldíszítettük. A kreatív világ rohamos fejlődése ezerféle lehetőséget nyújt arra, hogy a húsvéti tojás is különleges öltözéket kapjon. Alkotóink eltérnek a hagyományos dekorálástól, amit szeretnénk most ötletadóként megmutatni.

A KerekesÉva Style alkotója textilszobrászként ezernyi dolgot talál arra, mely Húsvétkor is felhasználható ezzel a technikával. Nemcsak az újrahasznosítás ilyenkor a fő szempont, hanem a különleges, egyedi megfogalmazása egy megszokott témának.

Eva

Eva2

Eva3

Az Alita Kreatív Műhely alkotója sem ijed meg, ha valami egyedi húsvéti tojást kérnek tőle. Dekupázs technikával, különféle meglepő kiegészítőkkel csodálatosan meg tudja bolondítani a locsolóknak szánt ajándék és dekorációk világát.

Ildi

Ildi2

Ildi3

A Paverpol Kisvárda alkotója paverpol technikával hoz létre olyan húsvéti tojásokat, melyekre rátekintve egyből felugrik bennünk: micsoda ötlet!! Egy cipzár a formán, egy meggyűrt textildarab, impozáns színek harmóniája, és máris kész a különleges darab.

Timea

Timea2

Timea3

Ha szeretnéd, keresd fel az alkotókat, akikkel akár workshop keretén belül magad is elkészítheted az idei húsvéti tojásokat.

További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat és iratkozz fel havi egy hírlevelünkre a magazin főoldalán: 

facebook oldalunk, 

youtube csatornánkat 

Pinterest tábláinkat.