Farsangra hangolódva
Farsangra hangolódva

Akinek van gyermeke, ebben a farsangi szezonban néha már reszketve várja, mit talál ki a csemetéje, milyen jelmezt kell elkészíteni neki az iskolai rendezvényre. Ebben a cikkben most erre is adunk egy pár ötletet, de jutalomként a szülőknek is mutatunk néhány dolgot, ami nekik okoz majd örömet :)

Fekécs Heni, a Filcvarázs alkotója egy Tavirózsa jelmezhez készített hajpántot. Színben, és a ruhára applikált virágok visszaköszönésével bármilyen jelmezhez remek kiegészítő lehet.

Heni

 Kriston-Bordi Zsuzsanna, a KBZs Quilling alkotója felkérése egy töklámpás álarc volt, melyhez még a sablont is megmutatja, hogyan készítette el.

tok4

thumb Kriston3

Kerekesné Éva, a Kerekeséva Style alkotója textilszobrászattal készített egy eszméletlen impozáns maszkot, mely emlékeztetheti az embert egy csodás báli élményére.

thumb Kerekes Eva

 Szalmásiné Nagy Tímea, a Kisvárda Paverpol alkotója szintén maszkokat készített paverpol technikával, melyek leginkább a szülőknek hozzák vissza azokat az emlékeket, ahol esetleg rátaláltak nagy szerelmükre, felhőtlenül szórakoztak, vagy éppen egy utazás emléke jön vissza hozzájuk, mikor megtekintik otthonukban.

thumb Timea

thumb Timea2

thumb Timea3

thumb Timea4

Sari Ilona, a Sarica alkotója pedig gondolt azokra is, akik szeretnék a farsangi, báli mulatságokat viszont látni papírképeken, így egy fotóalbumot dekorált fel, jelezve tartalmát a borítón :)

thumb Sarica

 

Nos, mint ígértem, nemcsak gyerekeknek, hanem felnőtteknek is mutatunk ötleteket, hogyan tudják emlékezetessé tenni a farsangi időszakot.

Szerző:Lami

Ha tetszett a cikk, további ötletekért kövesd facebook oldalunkat, idekattintva.