Elengedhetetlen esküvői kellékek
Esküvői kellékek a tökéletes harmóniához

A kiegészítők teszik teljessé az összképet.

Ugye ezzel senki nem száll vitába? Hisz az apróságokon múlik, hogy harmóniát sugározzon a menyasszony öltözete, az asztali dekoráció, vagy egy dekoratívan tálalt pénzátadó dobozka.

A KerekesÉva Style alkotója textilszobrászattal mutat egy pár egyedi esküvői kelléket. A vendégkönyv, melybe a jókívánságokat írhatják a meghívottak egy gyönyörű emlék marad örök időkre. Imádom én is fellapozni néha, milyen jó kívánságokat írtak bele anno, akiket meghívtunk :) Ugyanilyen szépséges darab a házasok kelyhe, melyből első koccintásukkal ünnepelhetik e jeles napot.

Eva

Eva2

Eva3

A Filcvarázs alkotója a pénzátadáshoz hozott egy pár romantikus darabot. Ezekben a kis dobozokban lehet csodásan elhelyezni a házasulandóknak szánt ajándék pénzt. A dobozka az esküvő után is csodás dísze lehet az ifjú pár otthonának.

Heni

Heni2

Heni3

Az Otthonmelenlegető alkotója a vintage romantikus szelíd árnyalatát kedvelőinek hozott mutatóba menyasszonyi csokrot. Az igazán stílusos esküvőn még az olyan apró kiegészítőknek is illőnek kell lennie minden részlethez, mint például a koszorúslánykák csukló szalagja, mely természetesen harmonizál a menyasszony csokrával. Akik ebben a stílusban szeretnék átadni a pénznek szánt ajándékot, nekik is mutatunk egy dekoratív dobozkát hozzá a vintage világában.

Ilona

Ilona2

Ilona3

Az Ispiláng alkotója a hosszú múltra visszatekintő kanzashi technikával hozott csodás esküvői kiegészítőket. A vőlegény kitűzője ugyanolyan fontos egy igényes esküvőn, mint a menyasszony csokra. és ha ez tökéletesen harmonizálnak is, ráadásul még a menyasszony hajdíszén is visszaköszön ugyanaz az árnyalat és formaiság, akkor igazán szépséges esküvőről beszélhetünk. És természetesen ezzel a technikával is gyönyörűen lehet dekorálni egy pénzátadó borítékot, mely emeli az ünnep fényét.

Zsuzsa

Zsuzsa2

Zsuzsa3

Amennyiben bármelyik elnyeri tetszésed, akár fordulhatsz az alkotókhoz is, akik a saját színvilágodra alakítják esküvőd fényét :)

További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat és iratkozz fel havi egy hírlevelünkre a magazin főoldalán: 

facebook oldalunk, 

youtube csatornánkat 

Pinterest tábláinkat.