Dekoráljunk meleg őszi színekkel!
Dekoráljunk meleg őszi színekkel!

Nemcsak az ősz terméseit tudjuk kihasználni, ha színeit szeretnénk otthonunkba csalogatni.

Cikkünkben mutatunk rá példákat, hogyan tudod esztétikusan az ősz aranyló sárga kavalkádját otthonodba csalogatni.

A KerekesÉva Style alkotója textilszobrászattal foglalkozik. Ezzel a technikával hatalmas szabadságot, energikusságot, és életvidámságot teremt minden egyes alkotásával. Kihasználja az ősz terméseit, ötleteket merít az évszak adta eseményekből, és színeivel olyan képeket hoz létre egységként, melyekre a szem csakúgy rászegeződik.

Eva

Eva2

Eva3

Az Alita Ásvány Ékszer alkotója külön figyelmet fordít arra, hogy mindenkinek a hozzáillő ásvány legyen az ékszere. És ha mindezt tetézni tudja azzal, hogy az évszakhoz illő aranyló színek is harmonizáljanak az aktuális időjáráshoz, akkor elmondhatja, hogy boldog vásárlókat tudhat magának.

Ildi

Ildi2

Ildi3

Az Otthonmelengető alkotója a dekorációit úgy állította össze, mintha egyből az erdőből érkeztek volna hozzá a kellékek. Hangulatuk, színeik, mosolygós figuráik mind pompás ékei az őszi otthonoknak.

Ilona

Ilona2

Ilona3

Jómagam, a Dream with watercolor - Lami akvarelljei alkotójaként az egyik leginspirálóbb évszakként élem meg az őszt. Mind termései, mind hangulatképei ezernyi lehetőséget adnak a megörökítésre, mely festési technikát az online oktatásaim alkalmával adok át az érdeklődőknek.

Lami

Lami2

Lami3

A Paverpol Kisvárda - Sz. Nagy Tímea paverpol technikával nemcsak teltházas oktatásokat tart, hanem szeretettel használja saját alkotásaiban is ezeket a melengető, őszi színeket, melyek elegáns dekorációként mutatnak az otthonokban.

Timea

Timea2

Timea3

A Strong Paramedic Paracord alkotója elképesztő harmóniával választja ki az egymáshoz illő színeket, melyeket most karkötők formájában mutat meg nekünk az ősz árnyalataival, melyeket akár kirándulás alkalmával is érdemes viselni, hisz nemcsak esztétikusak, hanem a paracord anyag akár életmentő is lehet.

Tomi

Tomi2

Tomi3

További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat: 

facebook oldalunk, 

youtube csatornánkat 

Pinterest tábláinkat.