Dekorációk babaszobába
Dekorációk babaszobába

"A boldogságot nem lehet megvenni, a boldogság megszületik" 

Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan tudod fogadni a csöppséget, és az évek alatt korához igazítva csinosítani szobáját.

A KEMM Páratlan műhely alkotója, aki apró dekorációkat készít a saját fejlesztésű gyurmájából, amit érdemes az oldalán megtekinteni, most babaszobába apró konyhát, egy házikót és faldekorációt mutat meg meg.

Evelin

Evelin2

Evelin3

A Filcvarázs alkotója pihe-puha anyagból, filcből készített az új jövevénynek édes dekorációkat, melyekkel a szobát is lehet díszíteni, illetve fejleszteni különféle képességeiket a babáknak.

Hen2i

Heni

Az Otthonmelengető alkotója mintha már jó előre tudta volna, hogy közeleg számára az édes nagymama szerep, különféle dekorációkkal készült erre a szép alkalomra. És lám-lám, addig alkotott, mígnem egyszercsak azt vette észre, hogy boldog nagyiként a saját unokájának kötögeti a szépséges, puha, meleg ruhadarabokat. A dekorációkért bátran keresd őt.

Ilona

Ilona2

Ilona3

Szeretnéd bevonni a nagyobb testvért is a babavárásba? A legjobb erre, ha saját készítésű képecskéket készítetek el együtt. Ehhez a teljes anyagot, online oktató videót megtaláljátok ezen a linken.

Lami2

Lami

 A Borsóbarkácsa alkotója a legfiatalabb anyuka közülünk, akinek nemrégiben született meg a harmadik gyermeke, így azonnal tudja "tesztelni" a legújabb ötleteit a saját gyermekei segítségével dekorációt, amiket babaszobába tervez. A gyerekeknek őszintébb kritikus ugye pedig nincsen?! :)

Orsi

Orsi2

Orsi3

A Paverpol Kisvárda alkotója az újrahasznosításban, ízléses dekorálásban elképesztő ötleteket tud megvalósítani. Legyen szó kislány vagy kisfiú érkezéséről, mindig kitalál valami gyönyörűséges egyedi darabot.

Timea

Timea2

Timea3

Az alkotókat személyesen is felkeresheted a profiljukon, akár mert megtetszett egy darabjuk, vagy szeretnéd, hogy egy workshop alkalmával segítségedre legyenek a megvalósításban.

 További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat: 

facebook oldalunk, 

youtube csatornánkat 

Pinterest tábláinkat.