Csodás dekorációs ötletek újrahasznosított ruhadarabokból
Csodás dekorációs ötletek újrahasznosított ruhadarabokból

Egy gyönyörű szép anyag, egy kellemes színvilágú textil, egy csodajó ötlet egy masszív anyag újrahasznosítására.

Ebben a cikkben arra adunk ötleteket, hogy a szekrényedben gyűjtögetett, már nem hordott, de "jó lesz még valamire" ruhadarabokat, hogyan tudod beilleszteni a környezetedbe egy elképesztő dekorációként.

 A KerekesÉva Style alkotója textilszobrászként zseniális ötleteket hozott. Legyen szó egy képről, egy kis dobozról, mindegyik megalkotásánál szárnyal a képzelete.Eva

Eva2

Eva3jpg

A BorsóBarkács alkotója rendszeresen meglep minket, hogyan lehet egy szakadt, megunt, kinőtt farmert újra felhasználni, és ráadásul úgy, hogy elképesztően gyönyörű dekorációt hozzon létre belőle.

Orsi

Orsi2

Orsi3

Sz. Nagy Tímea, paverpol technikával sokszor nem is darabolja fel a régi ruhadarabot, hanem tökéletes precizitással, tervezéssel álomszép dekorációkat hoz létre belőlük.

Timea

Timea2

Timea3

A Quilling-KBZs alkotója pedig megmutatja, hogy egy turkálóban vásárolt köntös mosás, feldarabolás, elszegés után milyen remek csomagolóanyagként szolgálhat, ráadásul utána akár kendőként is használható a furoshiki, japán technika segítségével elkészített darab.

Zsuzsa

Zsuzsa2

Aki pedig úgy gondolja, hogy maga szeretné előállítani egy unalmas pólójából a fonalat, nekik itt egy cikk, melyben lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan kell elkészíteni.

polofonal

További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat: 

facebook oldalunk, 

youtube csatornánkat 

Pinterest tábláinkat.