Ajtódíszek - Megannyi ötlet, hogy mivel dekoráld a bejárati ajtód!

Elgondolkodtál már azon, elárul-e valamit rólad az ajtódíszed?

Ha nincs kint ajtódísz, az azt jelenti, hogy nem érdekel az otthonod? Vagy ha van kint ajtódísz, akkor az azt jelenti, hogy számodra nagyon fontos az első benyomás is, ha valaki megérkezik? Mi a releváns szöveg 2021-ben egy bejárati ajtó díszén? "Welcome Home", "De jó újra itthon lenni", esetleg "Elmennék már itthonról!" vagy "Ugye nem vagy beteg?".

Te vagy az, aki minden évszak/ünnep előtt már szorgosan készíti a kopogtatókat, vagy te az vagy, aki a szomszéd ajtódíszéből értesül róla, hogy mindjárt itt egy újabb évszak? Nos, ha ez utóbbi kategóriába tartozol, akkor ez a cikk neked szól csak igazán! Megannyi ötletet szedtünk össze, hogy milyen kopogtató illene igazán az otthonodhoz.

kopogtatók

A legcsodásabb tavaszi kopogtatókért kattints ide.

Színek, virágok, már egy-két húsvéti elem is megtalálható ezeken az ajtódíszeken. Komolyan mondom, már csak az az igazi tavasz illat hiányzik hozzájuk, tudjátok a friss eső illata, a meleg szellő, a szomszéd udvaráról a grillezés illatai, miközben vadul csicseregnek a madarak:

tavaszi kopogtatók

Színes, virágos tavaszi kopogtatókért kattinst ide.

Ha már virágok és ajtódíszek, akkor megmutatjuk, hogy hogyan tekergess szebbnél szebb textil virágokat, hogy igazán személyes élmény legyen a kopogtató gyártás, ha neki állsz. Lépésről lépésre leírjuk a cikkben, hogy hogyan kezdj neki. Nincs más dolgod, mint meglesni, mi a folyamata:

textil virágok

Textilvirágok készítésének lépéseiért kattints ide.

Bízom benne, kedvet kaptál, akár egy új ajtódísz készítéséhez, vagy ha neked ez nehézséget okoz, akkor keresd bátran a cikkben szereplő alkotókat, hogy neked is legyen egy izgalmas ajtódíszed. 

Szeretettel: Lami

 

További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat és iratkozz fel havi egy hírlevelünkre a magazin főoldalán: 

facebook oldalunk, 

youtube csatornánkat 

Pinterest tábláinkat.