Ajándékötletek teaimádóknak
Ajándékötletek teaimádóknak

Közelegnek a sötét, hűvös esték, mikor a legjobb egy csésze forró teával lekuporodni kedvenc sarkunkba.

Cikkünkben ötleteket adunk arra, milyen ajándékokkal tudsz meglepni másokat, akik szintén imádják ezt a hangulatot.

Kriston-Bordi Zsuzsanna quilling képei ország határon túl is hatalmas népszerűségnek örvendenek. Aprólékos megmunkálásával ámulatba ejti vásárlóit. Szerinted is csodásan néz ki ez a falikép, mely tökéletesen tükrözi a téli esték hangulatát egy csésze forró teával? :)

Kriston

Kriston2

Szofiore arra is gondolt, hogy az sem mindegy, milyen bögréből fogyasztjuk azt a teát. Te is úgy vagy vele, hogy vannak megszokott, kedvenc darabjaid? Hát ezek között biztos találsz olyat, melyből kedved lenne mindennap teát fogyasztani, akár egy névre szóló, saját változatban.

Zsofi

Zsofi2

Alita Kreatív Műhely arra ad megoldást, hogy ne kelljen dühöngeni, hogy kiszakad a teafilteres doboz, nem igazán illik a konyhai dizájnba. Dekupázsolt teafilter tartójával máris egy kedves, barátságos, és esztétikus helyet teremthetsz a teafiltereknek.

Ildi

Az Otthonmelegető alkotója egy másfajta megoldással segít tárolni a teafiltereket. Hát csak győzzön az ember dönteni, melyik fekszik szívéhez közelebb :)

Ilona

Ilona2

A Filcvarázs alkotója arra is gondol, hogy egy teaimádó akár az esti feltöltődést a hűvös estéken olvasással és teázással szeretné összekötni. Hát erre az egyik legcsodásabb ajándék egy olyan könyvjelző, mely teljesen tükrözi az ő teaimádatát :)

thumb Heni

A HéVIPart segítségével egy kicsit, így a cikk végén gondoljunk azokra, akik nem feltétlen a teázásban lelik örömüket, hanem hatalmas kávéfogyasztó, vagy éppen kakaó imádat hírében állnak. 

thumb hevipart

thumb hevipart2

Amennyiben bármelyik termék megtetszett, a név alatti linkre kattintva keresd fel az alkotót, vagy kérjél tőle időpontot, ha esetleg szeretnéd irányítása alatt személyesen elkészíteni a saját ajándékodat egy teaimádónak :)

Kellemes esti teázgatást kívánok! :)

 

Lami

 

A magazin további cikkeiért kövesd facebook oldalunkat!