Ajándékok évszámmal évfordulóra, születésnapra
Ajándékok évszámmal évfordulóra, születésnapra

Kedves gesztusként, főként, ha kerek évfordulóról van szó, jó ötlet elhelyezni az ünneplendő évszámot is az ajándékba.

Ehhez hoztunk most egy pár ötletet, hogyan lehet még személyesebbé tenni ezekre az alkalmakra, születésnap, évforduló, a meglepetést.

A KerekesEva Style alkotója textilszobrászattal foglalkozik. Számtalan esetben keresik fel, ha valami egyedi, az ünnepelthez illő ajándékot szeretnének készíttetni. A textilszobrászat egyik nagy előnye, hogy emléktárgyakat, az ajándékozottra jellemző kiegészítőket lehet ötletesen megformálni vele. Ezek a darabok utána nemcsak szép emlékként, hanem dekorációs tárgyként is tökéletesen megállják a helyüket bármely otthonban, irodában.

Eva

Eva2

Eva3

A Filcvarázs alkotójának ajándékötletét azoknak ajánljuk, akik odáig vannak a puha, csodás eleven vagy akár pasztell színű örökéletű csokrokért. Ezekbe a kis kompozíciókba, vagy nevezhetjük akár műalkotásokba, kedvesen bele lehet helyezni az aktuális évszámot, vagy annyi szál virágot adni, ahány éves az ünnepelt. Mivel a színválaszték határtalan lehetőséget ad, így csak az ajándékozott ízlésvilága szabja meg, milyen hangulatú kedvességet sugározzon egy-egy darab.

Heni

Heni2

Akik imádják a vintage hangulatát, nekik mutatom meg nagy szeretettel az Otthonmelengető bársonyos, kellemes hangulatú kompozícióit. Ezek a darabok szeretettel sugározzák a szelíd kedvességet, a könnyed színeivel elkápráztatják a romantika kedvelőit. Visszafogottság, elegancia, báj :) És természetesen is itt helytáll, hogy egy örök emlék, egy el nem hervadó virágcsokorral köszönthetjük az ünnepeltet.

Ilona

Ilona2

Ilona3

 

További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat és iratkozz fel havi egy hírlevelünkre a magazin főoldalán: 

facebook oldalunk, 

youtube csatornánkat 

Pinterest tábláinkat.