A tavasz hírnöke - Hóvirág
A tavasz hírnöke elhozta nekünk a várva várt jó időt! Tudtátok, hogy néhány éve a hóvirágot természetvédelmi szempontból jelentős növényi fajjá nyilvánították? Komoly pénzbüntetés jár, már egy szál letépéséért is. Szerencsére ahhoz, hogy gyönyörködjünk ebben a különleges virágban egészen más formákban is találkozhatunk velük.

Deliné Pőcze Erzsébet a DeLine jewelry alkotója azoknak a nőknek készíti az ékszereit, akiknek fontos a környezettudatosság, de mégis kitűnnének a tömegből ezzel a hóvirágra emlékeztető csodás ékszerrel. Erzsébet ékszerei nemcsak látványosak, hanem rengeteg olyan alkatrészt tartalmaznak, ami mások számára már csak felesleges kacatok lennének. 

deLine jewelry

Kriston-Bordi Zsuzsanna, az Ispiláng Kézműves Műhely alkotójának a quilling technikával készült hóvirágai egyszerre mutatják meg a virág lágyságát és különlegességét is. Amit Zsuzsanna a papírral és ragasztóval művel, az igazi művészet. Csodáljátok meg a többi alkotását is az oldalán.

hovirag

 

Kató Mónika, a KatoMonikeramia olyan kerámia alapokat készít, amiket megvásárolva mi is átélhetjük az alkotás örömét az otthonunkban. A hóvirágok mellé tehetünk kis manó házakat és máris kész egy igazi kis tündérvilág. Válogassatok kedvetekre, a különböző alapok közül az oldalán.

kerámia

Úgy érzed, hogy te szívesen festenél inkább papírra egy hóvirágot, hogy azzal dekoráld az otthonod, vagy képeslap formájában elküldenéd egy szerettednek? Akkor itt a lehetőség rá, hogy megtanuld egészen az alapoktól az akvarell festészet minden apró részletét. Nézzétek meg a kedvcsinálót hozzá!

Izgalmasnak találod az akvarell világát? Akkor ne szalaszd el a lehetőséget, hogy csatlakozz a tanfolyamhoz

Szeretettel: Lami

 

További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat és iratkozz fel havi egy hírlevelünkre a magazin főoldalán: 

facebook oldalunk, 

youtube csatornánkat 

Pinterest tábláinkat.