30 ajándékötlet Anyák napjára
30 ajándékötlet Anyák napjára

Az Anyák napi ajándékok a legféltettebb kincseink, melyekre egy életen át vigyázunk, amit a gyermekeinktől kapunk. Mikor felnőttek leszünk, meghatódva vesszük észre, hogy édesanyánk még mindig őrzi ezeket a tárgyakat. Legyen az egy kis rajz, egy szépen megkomponált csokor.

Cikkünkben arra adunk ötleteket, hogyan tudod idén kifejezni örök háládat. Minden egyes darab alkotók által készített munka. Ötletként is fel tudod használni, de a készítője nevére kattintva bátran keresd fel őket akár azért, hogy ezekkel lepd meg édesanyád, akár egy workshop keretében együtt elkészíthetitek.

A Laminiart alkotója harminc centis falapokra hozott vegyes technikával rózsaszálakat. A virágok olajfestékkel készültek, míg körülötte repesztéses technikával adott vintage hangulatot ezeknek az apró figyelmességeknek.

En

En2

A KerekesÉva Style alkotója textilszobrászattal kedveskedik az édesanyáknak. Ötletes, színpompás kompozíciói nagy sikert aratnak mindig az ajándékozás alkalmával, hisz teljesen személyre szabottan dekorálja őket.

Eva

Eva2

Eva3

A Filcvarász alkotója ebből a puha anyagból mind virágcsokrokat, boxokat kreált, mind illatos levendulával töltött szívecskékkel közvetíti a soha nem múló szeretetet. A lehetőségek tárháza megszámlálhatatlan, ahányféleképpen lehet örökvirágot alkotni a filcből.

Heni

Heni2

Heni3

Az Alita Ásványékszerek alkotója karkötőn és könyvjelzőn adja át szeretete jelét. Ezekkel az ásványokkal nemcsak azon a napon visz szépséget az édesanyának az ajándékozó, hanem segítségére lesz a mindennapokban is az energetizáló hatásukkal.

Ildi

Ildi2

Ildi3

Az Otthonmelengető alkotója bájos asztaldíszeket kreált, amit akár testvérként is át lehet adni Anyák napján. A romantikus, vintage hangulatú szívecskék, melyeket dekupázsolt eljárással alakított ki ilyen szívhez szólóan, szintén gyönyörű ajándék ezen a napon.

Ilona

Ilona2

Ilona3

A Cream Design alkotója gyönyörű romantikus, régies és mellette barátságos hangulatú vintage darabokat hozott ismét. Akár egy képkeretet dekorál fel, vagy egy ünnepi süteményes tányért, mind hordozzák ennek a stílusnak kedves, szívmelengető jegyeit.

Kriszta

Kriszta2

Kriszta3

A BorsóBarkács alkotója pirográf technikával ékesítette ajándéktárgyait, melyre a legszebb szót hímezte rá: Édesanya. De gondolt mellette a keresztanyákra is, akiktől szintén rengeteg melegséget kap egy gyermek. Ezek a vidám darabok garantáltan mosolyt csalnak az ajándékozott arcára.

Orsi

Orsi2

Ors3

A Paverpoll Kisvárda alkotója most egy rendkívüli ötletgyűjteményt hozott. Nem maga készítette az alábbi darabokat, hanem mind a workshopja alatt születtek meg olyan érdeklődők kezei által, akik közül többen életükben először találkoztak ezzel a technikával.

Timea

Timea2

Timea3

A Quilling KBZs alkotója csodás kompozíciókat mutat meg papírcsík varázslattal. Akár egy képet, vagy egy csokrot alkot, mind-mind papírból készültek, és vidám, szeretetteljes hangulattal köszönik meg az édesanyáknak a gondoskodást, törődést, szeretetet.

Zsuzsa

Zsuzsa2

Zsuzsa3

A KEMM Páratlan Műhely alkotója a virágcsokrot apró pici, saját maga által kifejlesztett anyagból applikálta fel egy bögrére, mely láttán minden reggel ott mosolyog a kávé mellé a szép üzenet: Szeretlek :)

Evelin

További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat: 

facebook oldalunk, 

youtube csatornánkat 

Pinterest tábláinkat.