18 ötletes húsvéti tojás, ha valami különlegesre és szépre vágysz
18 ötletes húsvéti tojás, ha valami különlegesre és szépre vágysz

A kis csapatban többféle technikát űző alkotó van, így nem volt nehéz összeállítani egy olyan cikket, melyben választékos kínálatot tudunk mutatni, hogyan díszítsd fel idén a locsolókat váró, vagy éppen dekorációnak szánt húsvéti tojásokat.

A KerekesÉva Style alkotója textilszobrászattal foglalkozik. Ebben a technikában lehetőségként adva van, hogy ne csak magukat a tojásokat díszítse fel, hanem egy különleges kompozíciót is alkosson vele a Húsvét váró asztalra.

Eva

Eva2

A Filcvarázs alkotója gyönyörűen hozza vissza a hagyományos népi motívumokat a filctojásain. Természetesen a gyerekek kedvence, a figurális tojások sem maradhatnak ki a repertoárból.

Hen2i

Heni

Heni3

Az Alita Kreatív Műhely alkotója nagyon sokféle anyaghoz nyúlt, hogy minél változatosabban öltöztesse fel a húsvéti tojásokat. Repesztéses technika, bársonyporos díszítés, dekupázs, amiket akár nála is el tudsz készíteni egy oktatás keretén belül.

Ildi

Ildi2

Ildi3

A Cream Desing alkotóját egyetlen ünneppel sem tudod zavarba hozni, ha az a kérésed felé, hogy egy vintage hangulatú enteriőrt álmodjon meg neked alkalomhoz illően. Bámulatos érzékkel nyúl ehhez a stílusjegyhez, akár így Húsvét közeledtével is.

Kriszta

Kriszta2

Kriszta3

A BorsóBarkács alkotója a természetes színek és anyagok híveként ötletesen spárgával és farmeranyaggal kombinált húsvéti tojásokat mutat nekünk. Letisztultság, szépség, fiatalos lendület. Csodálatosak a darabjai!

Orsi

Orsi2

Orsi3

A Pavelpol Kisvárda alkotója ismét elkápráztat minket, mi mindent lehet kihozni paverpol technikával. Játékosság, esztétikum, újrahasznosítás, kellemes színek és hangulat. Ezek jellemzik ezeket a gyönyörű, különleges húsvéti tojásokat.

Timea

Timea2

Timea3

Ha bármelyik darab megtetszett, készítsd el bátran, vagy keresd meg alkotójukat a nevükre kattintva, akár egy darabért, amibe szerelmes lettél, vagy kérjél oktatást, melyen magad is elkészítheted ezeket a húsvéti tojásokat.

További ötletekért kövesd facebook oldalunk és youtube csatornánkat.