HagaBag - avagy a Női Táskák Fantáziaországa
HagaBag - avagy a Női Táskák Fantáziaországa

Hogyan lesz egy táskának története?

Erről olvashattok most egy pár sort a HagaBag márka megálmodójával.

HagaBag – szakma, szeretet, szisztéma

Mint táskamániás nő, nem is lehetne szerencsésebb foglalkozásom, mint a táskakészítés. Ruhaipari modellező technikusként a női táskák megalkotásában, életre keltésében találtam meg a nagybetűs Hivatást.

DSC 0832

A legnagyobb ruhásszekrényem mélyén lapulnak a régi táskáim, melyeket még nem magam terveztem, készítettem – megvan a maguk története, lelke. Tudom, melyik vásárban, hol vettem, kitől, és miről beszélgettem az eladóval. Tudom, hová kísértek el, miért szerettem beléjük és miért ragaszkodom hozzájuk a mai napig.

DSC 0877

Épp’ ezért lesznek örök darabok… És ezért szeretném, ha az általad kiválasztott, megálmodott táska ne csak táska, hanem TÖRTÉNET legyen – lélekkel.

DSC 0924

Azt szeretném, ha a te táskád is igényes, elsőrendű, egyedi kézműves női táska lenne. Táskakészítés során nagy hangsúlyt fektetek az alapanyagok kiválasztására, a minőségre, az anyagok textúrájára, kopásállóságára. Szeretek minőségi alapanyagokkal dolgozni, a pasztell színek szerelmese vagyok, de kérésre előkerülnek az erőteljesebb színek, árnyalatok is.

Szeretek személyre szabott, egyedi táskákat alkotni, főleg ha ez közösen, veled együtt valósul meg. Közvetlenebb, bizalmibb kapcsolat alakul ki köztünk, mint egy webáruházas, „sima” rendelésnél. Természetesen számomra egyik sem fontosabb a másiknál! Egész egyszerűen más.

Kis szériás táskák készülnek, hiszen mi nők szeretjük a változatosságot és a különlegességet.

DSC 1212

Mint mindenki mást, engem is folyamatosan új és új impulzusok érnek – ezeket a lehető leghamarabb belebűvölöm-mesélem-varrom-alkotom a munkáimba, hogy aztán jöhessen az újabb és újabb…
Számítok rátok! Fontos a folyamatos megújulás, tanulás, ez visz előre, ezért is nagyon fontosak a visszajelzéseitek. Ez a leghitelesebb forrása annak, hogy megtudjam, jó úton haladok, esetleg mi az, amin változtatnom kell.

Rugaszkodjunk el, tarts velem – irány Női Táska Fantáziaország!

DSC 1276

További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat és iratkozz fel havi egy hírlevelünkre a magazin főoldalán: 

facebook oldalunk, 

youtube csatornánkat 

Pinterest tábláinkat.